Nieminen jäi pois Loiskeen valmennusryhmästä

Sääksjärven Loiskeen jalkapallon kolmosdivariin valmistautuva Loiske koki takaiskun, kun joukkueen valmennuskuviot menivät uusiksi. Juha-Pekka Nieminen jättäytyi päävalmentajan tehtävästä pois, ja valmennusvastuun kantaa tästä eteenpäin neljän miehen kvartetti, johon kuuluvat kakkosvalmentajan pestillä ollut Jani Alanne sekä kokeneen kaartin pelaajat Sami Vartiainen, Petteri Väänänen ja Miikka Saarenrinne.

– Kun harrastuksessa antaa jotain eli tässä tapauksessa omaa vapaa-aikaa, toivoo, että vastineeksi saa myös jotain eli joukkueen yhteen hitsautumisen ja pelaajien kehittymisen. Nyt näin ei ole tapahtunut, joten päädyin tähän omaan ratkaisuun, perustelee Nieminen poisjääntiään.

– Uskon, että tämä oli paras ratkaisu kaikille osapuolille, Nieminen jatkaa.

Loiske joutui nopeasti reagoimaan tilanteeseen, ja lopputulos syntyi kompromissina, jolla valmennuksen vastuuta jaettiin useille harteille.

– Onneksi saatiin asia näin ratkaistua, että Alanne yhdessä paljon nähneitten pelaajien kanssa otti haasteen vastaan. Taustatyötä olemme tehneet paljon ja positiivisessa hengessä eli usko hyvään futiskauteen on vahva, tiivistää Loiskeen tunnot joukkueenjohtaja Jukka Karhunen.

Loiskeen perinteinen pulma on ollut, että samat pelaajat pelaavat futsalia ja jalkapalloa, ja kun futsalin pelikausi on kiivaimmillaan, ei jalkapallotreeneissä aina porukkaa ole ruuhkaksi asti ollut.
Loiskeen pelaajalistalta löytyy komeasti 24 nimeä, joista suurin osa on tuttuja hahmoja edellisiltä kausilta.

Kolmosdivisioona alkaa puolentoista kuukauden kuluttua. Lauha maaliskuu on mahdollistanut jo Sääksjärven tekonurmenkin käytön, joten myös harjoitusotteluitten makuun Loiske pääsee pian. Muun muassa TamU-K saapuu Sääksin stadionille huhtikuun alussa harjoituspeliin.