Joutohetkien seura täytti 201 vuotta

"Pyhän, kauniin, oikean voitollen ilojuhlina riemuitaan..." Joutohetkien seura vietti 201-vuotissyntymäpäiviään sunnuntaina 16. maaliskuuta Vesilahden paloasemalla yhteislaulun merkeissä. Vanhat koululaulut raikuivat, kun täysi salillinen lauloi sydämensä kyllyydestä Tuula ja Eerik Mäkisen tahdittamana. Kuva: Pirjo Hakuni.

”Pyhän, kauniin, oikean voitollen ilojuhlina riemuitaan…”
Joutohetkien seura vietti 201-vuotissyntymäpäiviään sunnuntaina 16. maaliskuuta Vesilahden paloasemalla yhteislaulun merkeissä. Vanhat koululaulut raikuivat, kun täysi salillinen lauloi sydämensä kyllyydestä Tuula ja Eerik Mäkisen tahdittamana. Kuva: Pirjo Hakuni.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?