4G LTE -nopeudet Vesilahdelle

Elisa laajensi 4G LTE -yhteyksiä Vesilahdelle. Entistä nopeammat langattomat 4G-yhteydet tekevät surffailusta, etätöistä ja pelaamisesta sujuvampaa.

– Vesilahden 4G LTE -nopeudet toteutettiin 800 MHz -taajuudella, joka mahdollistaa nopeiden 4G-yhteyksien rakentamisen myös haja-asutusalueille ja parantaa sisäkuuluvuutta. Tavoitteenamme on rakentaa lähivuosien aikana 4G-verkosta yhtä kattava kuin 3G-verkko on tällä hetkellä, aluejohtaja Markus Vuosjoki kertoo.

4G-verkon rakentaminen voi aiheuttaa hetkellisiä palvelutasopoikkeamia alueen GSM- ja 3G-yhteyksissä.

Elisa on tuonut 4G-nopeudet jo yli 260 paikkakunnalle, joista LTE-nopeuksia on yli 200 paikkakunnalla.

4G-nopeuksia voi hyödyntää Elisan ja Saunalahden valikoimissa olevilla älypuhelimilla, tableteilla ja nettitikuilla, jotka tukevat 4G-teknologioita ja käyttävät aina nopeinta yhteyttä Elisan verkossa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?