Haku meneillään Pirkan opiston taiteen perusopetukseen

Pirkan opiston tarjoamaa taiteen perusopetusta voi opiskella viidellä eri taiteen alalla. Aikuisille sekä lapsille on tarjolla seitsemän yleisen tai laajan oppimäärän opinto-ohjelmaa. Lempäälässä Pirkan opisto tarjoaa lapsille kuvataiteen ja musiikin perusopetusta. Opetussuunnitelmia ajanmukaistetaan parhaillaan ja uudet suunnitelmat otetaan käyttöön syksyllä 2014.

Uusien oppilaiden ja opiskelijoiden haku taiteen perusopetuksen ohjelmiin on meneillään lukuun ottamatta musiikkia, jossa haku on jo päättynyt ja valintakokeet alkavat. Muiden taideaineiden hakuaika jatkuu 16. toukokuuta asti. Haku tapahtuu opistosta tai opiston kotisivulta saatavalla lomakkeella.

Aikuiset voivat hakeutua aloittamaan syksyllä 2014 teatteritaiteen, kuvataiteen tai käsityön taiteen perusopetuksen. Myös käsityön taiteen laajan oppimäärän syventäviin opintoihin otetaan opiskelijoita.

Lapset voivat hakeutua aloittamaan syksyllä 2014 visuaalisten taiteiden kuvataiteen suuntautumisvaihtoehdon mukaiset opinnot Lempäälässä, Pirkkalassa ja Nokialla.