Trap-pauketta Kokkovuoressa

Pohjois-Hämeen Ampujien haulikkokerho järjestää historian toisen Taitokaari-Trap-kilpailun  Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa Lempäälässä lauantaina 17. toukokuuta. Taitokaari-Trap on SM-esikilpailu, jonka lajina on kansallinen trap. Kilpailusarjat ovat yleinen, 50-, 60-, 70-vuotiaiden sekä naisten ja 20-vuotiaiden sarjat. Kilpailussa ammutaan 75 kiekkoa ja finaalit.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Taitokaari-Trap oli alueen suurin kansallisen trapin kilpailu ja erittäin kovatasoinen.  SM-mitalisteja oli mukana useassa eri sarjassa.

Yleisölle on tapahtumaan vapaa pääsy. Trapia on helppo seurata. Yleisöllä on kilpailun aikana mahdollisuus tutustua Haulikkokerhon toimintaan.

Seuraavana lauantaina 24. toukokuuta Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa järjestetään avoimien ovien päivä, jonka aikana yleisöllä on mahdollisuus kokeilla haulikkoammuntaa sekä radalla että simulaattorilla ja tutustua Pohjois-Hämeen Ampujien toimintaan.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa järjestetään tulevan kesän aikana kaksi muutakin suurta

kilpailua, XXXI Sako-Beretta Grand Prix 28.–29. kesäkuuta sekä kansallisen trapin yleisen sarjan SM-kilpailut 19.–20. heinäkuuta.