Vesilahtelaisilla hyvä edustus FlyingFinns-junnumaastoissa

Lempäälässä lauantaina 10. toukokuuta järjestettyihin 9–13-vuotiaiden FlyingFinns-maastojuoksukilpailuihin osallistui lähes 340 nuoren juoksijan joukossa Vesilahden Visasta kahdeksan juoksijaa.

Paukut eivät tällä kertaa ihan riittäneet 10 parhaan joukkoon, mutta VesVin juoksijat tekivät hyviä suorituksia ja edustivat mallikkaasti seuraansa isojen yleisurheiluseurojen joukossa. Julia Saarinen sijoittui visalaisista parhaiten, ollen 9-vuotiaissa 13. ajalla 4,39. 10-vuotiaisissa Riku-Kasperi Ketola oli 14:s ajalla 4,01. Samaan suoritukseen ylsi 12-vuotiaissa Niko-Petteri Ketola ajalla 7:40. Joona Sointu sijoittui 13-vuotiaissa 18:nneksi ajalla 7,41.

Muut VesVi:n edustajat olivat P11 Samuli Jalonen (24.) ja T11 Lea Kühnis (28).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?