Beach volley -kenttien rakentaminen alkaa Hääkivellä

Muutamien tuuminkien ja useampien hyvien lupausten perusteella lempääläinen beach volley -väki päätti ryhtyä urakkaan, jonka tuloksena vielä tänä kesänä Hääkivellä päästään pelaamaan rantalentopalloa.

– Museovirasto hiukan lievensi valvontavaateitaan eli nyt asiasta selvitään vain yhden päivän päällekatsonnalla. Myös muutamat lempääläiset yritykset tulivat upealla tavalla vastaan, joten saimme kulupuolta kevennettyä kahdeltakin momentilta. Kun myös talkooväkeä lupautui tarvittaessa mukaan, niin hommaan ryhdyttiin tällä viikolla maanrekennustöillä, raportoi beach volley -väen puhemies Sauli Silpo asian kulusta.

Alun perin Hääkivelle oli suunnitelmana rakentaa kolme kenttää, mutta kulupuolta supistettiin sen verran, että kenttiä alkuvaiheessa tehdään kaksi.

– Kaksi kenttää palvelee isoa sakkia. Ensi kesänä on uusin voimin ja varoin mahdollista tehdä se kolmaskin areena, sanoo Silpo.

Vielä puuhamiehet eivät uskalla luvata, milloin kentällä ensimmäiset iskut ja plokit nähdään.

– Tänä kesänä kuitenkin, toivottavasti kaikki sujuvat murheitta.

Kun kentät ovat pelikuntoiset, asiasta tiedotetaan ja kentille luodaan vuorosysteemi. Kenttien rakentamiseen Lempäälän Kisa sai kunnalta omatoimirahaa, muu rahoitus katetaan harrastajilta sekä sponsoreilta.