Rusakko lepäili

Lempäälässä asuva Jorma Hautala ei malttanut hakea aamusella lehteä ja häiritä pihamaalla lepäillyttä rusakkoa. Lopulta rusakko nousi ylös ja tarkkaili ympäristöä. Kun kaikki oli rauhallista, niin oli aamupesun vuoro. Kesäpäivä rusakon kohdalla alkoi ja jatkui pompotellen läheiseen metsikköön. Kuva: Jorma Hautala

Lempäälässä asuva Jorma Hautala ei malttanut hakea aamusella lehteä ja häiritä pihamaalla lepäillyttä rusakkoa. Lopulta rusakko nousi ylös ja tarkkaili ympäristöä. Kun kaikki oli rauhallista, niin oli aamupesun vuoro. Kesäpäivä rusakon kohdalla alkoi ja jatkui pompotellen läheiseen metsikköön. Kuva: Jorma Hautala

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>