Lempäälä vuokraa tyhjäksi jääneen S-marketin

Ei pureta. Lempäälän kunta vuokraa POK:lt atyhjäksi jääneen S-marketin. Kuva: Erkki Koivisto

Ei pureta. Lempäälän kunta vuokraa POK:lt atyhjäksi jääneen S-marketin. Kuva: Erkki Koivisto

Lempäälän kunnanhallitus on päättänyt, että kunta vuokraa Pirkanmaan Osuuskaupalta tyhjäksi jääneen S-marketin kiinteistön Manttaalitieltä. Vuokrasopimukselta kunta edellyttää, että sen pitää sisältää osto-optio, joka huomioi jo maksetut vuokrat. Kunnanhallitus vie tilojen vuokraamisen tiedoksi kunnanvaltuustolle.

Vuokra-aika on alustavassa vuokrasopimusluonnoksessa viisi vuotta. Vuosivuokra on 200 000 euroa, ja kunta maksaisi viiden vuoden aikana vuokraa miljoona euroa. Kiinteistön pinta-ala on 2 586 neliötä eli kuukausivuokra neliötä on noin 6,5 euroa.

S-marketin tilojen vuokraaminen mahdollistaa osaltaan nykyisten kunnanvirastojen toimintojen siirtämisen ja korttelikehityksen keskustan kehityksen yleissuunnitelman viivoittamalla tavalla. S-marketin kiinteistöön mahtuisivat kunnan teknisen toimen ja yleishallinnon toiminnot Tampereentie 6:sta ja Tampereen 8:sta sekä pitkään uusia tiloja odottanut hammashoitola neuvolan yhteydestä mahtuisivat kiinteistöön.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>