Lempäälä vuokraa tyhjäksi jääneen S-marketin

Ei pureta. Lempäälän kunta vuokraa POK:lt atyhjäksi jääneen S-marketin. Kuva: Erkki Koivisto

Ei pureta. Lempäälän kunta vuokraa POK:lt atyhjäksi jääneen S-marketin. Kuva: Erkki Koivisto

Lempäälän kunnanhallitus on päättänyt, että kunta vuokraa Pirkanmaan Osuuskaupalta tyhjäksi jääneen S-marketin kiinteistön Manttaalitieltä. Vuokrasopimukselta kunta edellyttää, että sen pitää sisältää osto-optio, joka huomioi jo maksetut vuokrat. Kunnanhallitus vie tilojen vuokraamisen tiedoksi kunnanvaltuustolle.

Vuokra-aika on alustavassa vuokrasopimusluonnoksessa viisi vuotta. Vuosivuokra on 200 000 euroa, ja kunta maksaisi viiden vuoden aikana vuokraa miljoona euroa. Kiinteistön pinta-ala on 2 586 neliötä eli kuukausivuokra neliötä on noin 6,5 euroa.

S-marketin tilojen vuokraaminen mahdollistaa osaltaan nykyisten kunnanvirastojen toimintojen siirtämisen ja korttelikehityksen keskustan kehityksen yleissuunnitelman viivoittamalla tavalla. S-marketin kiinteistöön mahtuisivat kunnan teknisen toimen ja yleishallinnon toiminnot Tampereentie 6:sta ja Tampereen 8:sta sekä pitkään uusia tiloja odottanut hammashoitola neuvolan yhteydestä mahtuisivat kiinteistöön.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>