Mäkkelin rallibiisi soi lavakauden päättäjäisissä

38mäkkeli1Sunnuntaina 14. syyskuuta kuultiin Tampereella ensimmäistä kertaa livenä eli Suomen ensi-iltana lempääläläisen Juha Mäkkelin tekemä rallibiisi Andreas Mikkelsen (your day).

– Laulu meni upeasti, ja Lepistön Päivi lauloi mahtavasti, ja yleisö oli mukana hienosti. Kiva oli vastaanotto. Oli kiva huomata, kuinka osa tämän vuoden tangokuningas-finalisteista oliseurannut rallibiisin taivalta ja innostuneena kyselivät siitä, Mäkkeli sanoo.

Ennen laulua yleisölle kerrottiin laulun olleen maaliskuussa Argentiinan virallisen discolistan kakkossijalla. Illan aikana Juha Mäkkeli sai kertoa monelle laulun syntyhistorian ja kuinka se on edennyt maailmalla.

Lavakauden päättäjäiset on Suomen suurimpia alan tapahtumia. Paikalla tilaisuudessa ja Mäkkelin laulun yleisönä oli musa-alan kuuluisuuksia mm. Tapani Kansa, Mikko Alatalo, Isto Hiltunen, Aikakoneen Sani ja Katja Lukin.

– Oli kunnia saada kutsu sinne ja vielä kun meitä pyydettiin esittämään tuo rallibiisi niin kivaltahan se tuntui.

Päivi Lepistö piti kivana ja positiivisesti outona projektina laulaa maailmankuululle norjalaiselle rallikuskille tehtyä kappaletta

– On mukavaa olla tykätty Suomen rajojen ulkopuolella Ennen en hirveästi rallia seurannut, mutta nyt olen alkanut seurata sitäkin enemmän.

Kommentointi on suljettu.