Loistavaa palvelua

26. syyskuuta hampaastani lohkesi iso pala. Soitin seuraavana aamuna 8.30 Lempäälän kunnan hammashoidon ajanvaraukseen. Kerroin asiani. Erittäin ystävällinen virkailija kysyi, särkeekö, vihlooko ja muuta. Vastasin, että ei, mutta pieni, terävä särmä on. Tiedustelin, koskahan olisi seuraava aika. Vastattiin, että menee lokakuun lopulle, mutta koitetaan nyt järjestellä.

Ajanvaraaja löysi peruutusajan samalta päivältä kello 11.00, joka ei minulle millään sopinut. Ehdotin, että varataan se lokakuun lopun aika.

– Eipäs nyt hosuta, koitetaan selvitellä, onhan sinulla puoli hammasta lohjennut… Sopisiko sinulle 9.30?

Sopi.

Hammaslääkäri oli erittäin allerginen hajusteille – hammashoitolassa oli tästä asianmukaiset viestit – mutta olin jo ehtinyt aamulla laittaa partavettä. Tästä huolimatta hän suostui minut ottamaan hoitoon. Huomasin kyllä hoidon aikana, kuinka hän kärsi hengitysongelmasta. Yhdessä hammashoitajan kanssa he silti hoitivat asiani hienosti.

Voiko parempaa palvelua saada missään? Iso kiitos!

 

Matti Virtanen