Kisan säbä-pojille maukas turnaushopea Helsingistä

Lempäälän Kisan salibandyn C-2000-joukkue matkasi ennen sarjakauttaan Helsinkiin tasokkaaseen kansainväliseen turnaukseen. Joukkue valmentajiensa Tommi Vuoren ja Tommy Lindin johdolla pelasi mahtavasti ja venyi peräti kakkoseksi asti.

Kahdessa ensimmäisessä ottelussa pienten alkukankeuksien jälkeen LeKi kuittasi voitot kovista SB Vantaasta ja Tapanilan Erästä, lukemat olivat 5–1 ja 5–3 lempääläisten eduksi.

Alkusarjan ratkaisevassa ottelussa Latvian FS Masters oli liukkaammalla jalalla liikkeellä kuin LeKi ja otti ansaitun 3–1-voiton, mutta sarjamatematiikka oikeutti Kisan kuitenkin finaalipaikalle, jossa vastaan tuli toistamiseen sama latvialaistiimi

Nyt lempääläisten valmius oli taisteluun parempi ja varsinainen peliaika päättyi kutkuttavaan 1–1-tasatulokseen. Jatkoajalla kuitenkin vastustaja hiljensi lempääläisten faniryhmän tekemällä ratkaisumaalin.

– Todella antoisa reissu niin tuloksellisesti kuin pelillisestikin, tämän innoittamana on hyvä jatkaa kohti tulevia sarjahaasteita, kiittivät poikiaan valkut Lind ja Vuori.