Nuorten SM-futsalia Hakkarissa

Viime vuodet junioreiden futsalin valiojoukkoon kuuluneet LeKi-futiksen vanhimmat ikäluokat aloittivat tänä talvena nuorten ylimmällä tasolla, alle 20-vuotiaiden Futsal-Liigassa. Sarja koostuu kahdesta viiden joukkueen lohkosta, ja pelireissuja tulee aina Kemiä ja Sieviä myöden. Kausi alkoi sunnuntaina 16. marraskuuta Hakkarissa kotiturnauksella.

Vuosina 1995–97 syntyneistä kasattu joukkue kohtasi muutamalla liigapelaajallakin varustetun Sievi Futsalin avausottelussaan. Peli päättyi kotijoukkueen riemukkaaseen 4–3 taisteluvoittoon. Voiton takuumiehenä oli tiiviin puolustuspelin ohella maalivahti Iiro Auvinen, joka maalin lisäksi esitti tukun huippupelastuksia.

Illan toisessa kamppailussa vastaan asettui paikallisvastus Ilves. LeKi-futiksen kokoonpano muuttui hieman, sillä armeijan leivissä olevat joutuivat jättämään ottelun väliin. Ali Al-Zubeidin johtomaali ei riittänyt, vaan Ilves rynni takaa ohi 3–1 voittoon. Kiihkeässä ottelussa jaettiin yksi ulosajokin, LeKi-futiksen Matias Starkille. Ilveksen maalilla LeKi-lähtöinen Teemu Keskinen esti lempääläisten lisäosumat.