Kivelä Vesilahdesta demareiden ehdokas

Pasi Kivelä. Kuva: Jari Niemelä

Pasi Kivelä. Kuva: Jari Niemelä

Pirkanmaan sosiaalidemokraattien eduskuntavaaliehdokkaat on nimetty. Pirkanmaan sosiaalidemokraattien piirihallitus on nimennyt eduskuntavaalien 19:nneksi ehdokkaaksi 39-vuotiaan Pasi Kivelän Vesilahdelta, jossa hän toimii ravintolayrittäjänä.

– Monen pitkäaikaisen yhteistyökumppanin jouduttua lopettamaan ravintola-alalla nousi minulla halu vaikuttaa Suomen tulevaisuuteen, toteaa Kivelä.

Lempäälästä sosiaalidemokraattien listalla on filosofian tohtori, fysioterapeutti Tuula Petäkoski-Hult, 59.

Muut Pirkanmaan sosiaalidemokraattien jo aiemmin asettamat eduskuntavaaliehdokkaat ovat Jussi-Pekka Ahonen Ylöjärveltä, liikunnanohjaaja, valmentaja Marko Asell Nokialta, kansanedustaja Jukka Gustafsson Tampereelta, trukinkuljettaja Hannu Järvinen Akaasta, neuvottelupäällikkö Keijo Kaleva Virroilta, opettaja, diplomi-insinööri Petri Karisma Tampereelta, lähihoitaja Hanna Laine Kangasalta, lehtori Johanna Loukaskorpi Tampereelta, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, hallintotieteiden kandidaatti Sanna Marin Sanna Tampereelta, tietokirjailija, vapaa toimittaja Jari Niemelä Tampereelta, opiskelija Ilmari Nurminen Ilmari Sastamalasta, järjestövastuujohtaja Eero Pirttijärvi Mänttä-Vilppulasta, sairaanhoitaja Sari Pulla Sari Valkeakoskelta, opiskelija Inna Rokosa Tampereelta, apulaispormestari Pekka Salmi Tampereelta, kansanedustaja Hanna Tainio Hanna Tampereelta sekä ministeri, kansanedustaja Pia Viitanen Tampereelta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?