Vaasalaiset katkaisivat Loiskeen voittoputken

Vaasan Ruutupaidat katkaisi Sääksjärven Loiskeen kuuden pelin mittaisen voittoputken futsalin ykkösdivarissa. Hakkarissa käydyn vauhdikkaan ja loppuun saakka jännittävän ottelu tulos oli 4 – 5 (1-3) sarjakärkeen nouseen vaasalaistiimin eduksi.
– Saimme lopussa ylivoimalla hyvän paineen, mutta kavennusmaali tuli liian myöhään, jotta olisimme saaneet kunnon loppumyllytyksen aikaan, tuumi Loiske-luotsi Janne Malmi viitaten Yasar Elbellerin kavennukseen puolisen minuuttia ennen loppuvihellystä.
Loiske avasi aavistuksen nihkeällä liikkeellä ja kaiken aikaa suoraviivaisesti maalia kohti pelanneet vaasalaiset saivat luotua hyviä maalipaikkoja, joista Loiskeen verkko maalivahti Antti Härkösen takana pöllysikin avauspuolikkaalla kolmesti.
Markus Sairiala sai avausjakson lopun kavennuksellaan ja toisen puoliskon puolivälissä syntyneellä toisella maalillaan Loiskeen liekkeihin. Pari pientä lipsua vei kuitenkin Ruutupaidat taas turvalliseen kolmen maalin johtoon, jota Sami Vartiaisen ja Elbellerin kavennukset eivät tavoittaneet.
– Ihan miehekäs esitys meiltä, osa pelaajista pelasi sisukkaasti pikkuvaivojenkin vaivaamina ja yksi tärkeä pala eli Kyrkön Jesse oli pelikiellossa, antoi Malmi kunniaa pelaajilleen.
Hyvään kevätvireeseen päässyt Mikko Järvinen konkkaili kentällä jalkavamman riivaamana, mutta järjesti silti hyviä paikkoja pelikumppaneilleen.
Tappio ei horjuttanut Loiskeen asmeaa sarjakolmosena. Otteluita on viisi jäljellä, joista seuraavaksi Loiske kohtaa 17. helmikuuta Hakkarissa Pirkkalan PJK:n.