Ultimatejuniorit SM-loppuhuipennukseen

Jälleen oli aika ratkaista ultimaten junioreiden talvikauden SM-mitaleja Hakkarin toimiessa viime viikonlopun kaksipäiväisessä turnauksessa pelipaikkana. Viime vuosina kultaa voittanut LeKin joukkue kasasi tällä kertaa kaksi tasavahvaa ryhmää, mikä oli mahdollista uuden harrastajasukupolven johdosta.

―  Lähdimme viime kesän SM-turnaukseen kahdella eritasoisella joukkueella, silloin kokeneet voittivat ja uudet jäivät viimeisiksi. Vasta-aloittaneille on tärkeää kehittyä ja se onnistuu parhaiten pelaamalla itseään kovemassa seurassa, sen vuoksi päädyimme kahteen joukkueeseen, kertoi konkariksi laskettava 18-vuotias Leevi Cederlöf LeKi 1 -joukkueesta.

SM-turnauksessa oli mukana viisi joukkuetta, LeKi 1:n ja 2:n lisäksi Sipoo Odd Stars, Team Tarmo pääkaupunkiseudulta sekä ViRHe Vihdistä. Ennakkoon Cederlöf tuumi tasoa kovimmaksi muutamaan vuoteen ja että LeKin joukkueet saivat taistella kovasti voitoista loppuun asti.

LeKi 2 raivasi tiensä SM-finaaliin, joka pelataan maaliskuussa Helsingin suuressa finaalitapahtumassa. Tapahtuma kattaa miesten, naisten ja junioreiden SM-loppuottelut. LeKi 2:n tukipilareina Hakkarissa toimivat alle 20-vuotiaiden maajoukkuepelaajat Milo Brown, Jaakko Junttu sekä Aleksi Pelto.

LeKi 2 voitti kaikki alkulohkopelinsä ja kaatoi Vihdin välierissä. Vastaan finaalissa tulee Team Tarmo, joka tiputti LeKi 1:n toisessa välierässä sunnuntaina. LeKi 1 varmisti kuitenkin kahden SM-mitalin matkaamisen Lempäälään ottamalla turnauksen päätösottelussa pronssia