LeTon sarjapaikka sinettiä vaille varma

Lempäälän Toivot pääsi tuulettamaan kahta voittoa salibandyn nelosessa. Lautta on jäljellä kaksi ottelua ja Toivojen sarjassa säilyminen on enää sinettiä vailla.
Lempäälän Toivot pääsi tuulettamaan kahta voittoa salibandyn nelosessa. Lautta on jäljellä kaksi ottelua ja Toivojen sarjassa säilyminen on enää sinettiä vailla.
Lempäälän Toivot kairasi kolmesta tuoreimmasta pelistään salibandyn nelosdivarissa kaksi voittoa, joiden tuomien neljän lisäpisteen turvin sarjapaikan säilyminen on liki varmaa.
– Sarjapaikka on lähes saletti, mutta yksi kahden pelin turnaus on jäljellä. Sarjatilanne on todella kimurantti, kertoo LeTo-kuulumiset valmentaja Jussi-Pekka Okero.
Kun jokainen mahdollinen lopputulos ääritasaisessa sarjassa lasketaan ja spekuloidaan, voi viimeisessä turnauksessa tapahtua melkein mitä vaan, mutta LeTo luottaa omaan parantuneeseen peliinsä sekä faneihinsa, joita on lähdössä Kyröskoskelle 21. maaliskuuta melkein bussilastillinen.
– Parikymmentä LeTo-fania tuo mölyä Kuröskosken mökkiin, joten olen tosi luottavainen, että päättäjäissaunaan päästään edelleen nelosdivarilaisina, Okero alleviivaa.
Toivojen jalkoihin jäivät Toijalassa pelatussa ottelussa DKone lukemin 5 – 3. Sastamalan RoPo puolestaan kääntyi sekä pelillisesti että painimalla selälleen lukemin 13 – 3. Sarjanousun varmistanut toinen sastamalalaisjengi SW voitti LeTon niukasti 5 – 4.
– RoPon pelureille rökäletappio otti luonnolle, heiltä lensi pari äijää pihallekin. Meiltä joutui yksi kaveri painitalkoisiin, joka kyllä päättyi tyylipuhtaaseen lempääläisselätykseen, Okero naureskeli.
Jos ja kun LeTo nelosdivarissa jatkaa, on suunnitelmia tulevaa sesonkia ajatelleen viritelty. Jatkosopimuksioa on jo hierottu ja kunnan suuntaan letolaisten toive olisi saada Hakkarista salivuoroja.