Rämsöön Lumikki on kaunein

Lumikin hurmaava eläinjengi.
Lumikin hurmaava eläinjengi.

Kesäteatterin nimi ja sijainti:
Rämsöön kesäteatteri, Rämsööntie 967, Rämsöö

Minkä näytelmän esitätte tänä kesänä?
Lumikki ja seitsemän kääpiötä

Mistä näytelmä kertoo ja miksi valitsitte juuri sen?
Lumikki ja Seitsemän kääpiötä jatkaa Rämsöön kesäteatterin klassikkosatujen sarjaa. Edellisinä kesinä Suonojärven rannassa on nähty Ruusunen ja Tuhkimo. Näytelmä on mukaansa tempaava ja tarjoaa jännitystä ja hauskuutta sopivassa suhteessa. Jos hyvin käy, mieleen jäänee myös ajatus siitä mistä aidossa kauneudessa on kysymys.

Ketkä ovat pääosissa ja kuka toimii ohjaajana?
Ohjaajana toimii Rami Saarijärvi. Pääosissa nähdään Meri Juomoja, Anniina Lehtimäki, Senja Ylä-Jarkko, Nina Oikarinen sekä seitsemän miehen uljas joukko kääpiöinä, metsästäjää, hoviväkeä ja metsäneläimiä unohtamatta. Kokonaisuudessaan näyttämöllä nähdään parikymmentä näyttelijää ja neljän soittajan orkesteri. Mukana on muutamia ensikertalaisia sekä muutamia comebackin tehneitä tekijöitä.

Kenen toivotte tulevan katsomaan näytelmää?
Toivomme, että katsomoon löytävät tiensä kaikenikäiset klassikkotarinan ystävät ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Mitä uutta kesäteatterissanne on tänä vuonna?
Kesäteatteriimme nousee jälleen tänäkin kesänä juuri Lumikkiin ja Seitsemään kääpiöön tehty upea lavastus, jota sadunhenkeen sopiva puvustus täydentää. Luvassa on siis kaunista kaikille aisteille.

Mikä on näytelmän paras kohta?
Olettavasti kaikki katsojat odottavat jännittyneinä, milloin Lumikki haukkaa omenaa! Tässä esityksessä on sellainen Lumikin ja seitsemän kääpiön kokoonpano, että luvassa on kosolti hauskoja hetkiä jännittävien käänteiden lomassa.

Mitä kannattaa maistaa väliajalla?
Suosittelemme lämpimästi kaikkia kahvilamme herkullisia tarjottavia. Tarjolla on kahvia, teetä ja virvoitusjuomia pullan tai pikkusuolaisen kyytipojaksi, makeisiakin ja jäätelöäkin löytyy. Mutta kyllä kesäiseen hetkeen sopii hyvin myös juuri grillattu makkara!

Mihin näkemisen tai kokemisen arvoiseen paikkaan veisitte vieraan Lempäälän tai Vesilahden alueella, oman esityksenne lisäksi?
Veisimme vieraan ilman muuta Utun tallille Rämsöööseen! Täältä kotieläinpihasta löytyy kaikenkarvaisia lemmikkejä: hevosia. kaneja, possuja, chinchilloja, undulaatteja, toki myös lehmiä ja lampaita.