Huippuaika halonhakkuussa

Lempäälän Ideaparkissa kisailtiin lauantaina 11. heinäkuuta Fiskarsin halonhakkuun SM-kilpailujen karsintakilpailu. Miesten kilpailun voittaja alitti ensi kertaa tänä vuonna kahden minuutin haamurajan. Voitosta käytiin tiukka sekuntikamppailu, jonka voitti viime hetkillä kilpailuun ilmoittautunut Mikko Tilvis. Toiseksi sijoittui Juha Hiitelä. Naisten puolella voiton vei Marjo Aspegren yli puolen minuutin erolla toiseksi sijoittuneeseen Sirkka Suosaareen.

 

Fiskars ja Metsäkeskus etsivät  Suomen parasta halonhakkaajaa.. Jokaisen karsintapäivän ja videokarsinnan parhaimman ajan perusteella valikoituu kuusi miestä ja kuusi naista marraskuussa metsämessuilla järjestettävään Suomen mestaruusfinaaliin.

Tähän mennessä finaaliin on halkonut yhteensä neljä miestä ja neljä naista Oulun, Tuurin, Joensuun  Farmari-messujen ja Lempäälän Ideaparkin karsinnoista.