LeKin Mestis-tiimille viisi uutta pelaajasopimusta

Neljä tuttua hyökkääjää ja yksi uusi puolustajatuttavuus solmivat sopimukset Lempäälän Kisan jääkiekon Mestis-miehistön kanssa.
Hyökkääjistön nimekkäin pelaaja on 26-vuotias Antti Mäkilä, jolta löytyy 177 SM-liigapeliä Porin Ässien ja Oulun Kärppien miehistöstä. Lempäälässä Mäkilä pelasi kaudella 2012 – 13 kymmenen peliä sekä viime kauden lopulla 17 ottelua, jolloin etenkin pudotuspelisarjassa TuToa vastaan hän oli joukkueen tehokkain pelaaja.
Sami Holappa edustaa niin ikään jatkuvuutta Kisan miehistössä. Kaudella 2011 – 12 Holappa kokosi 11 tehopistettä runkosarjassa ja viime sesongilla 20 pistettä. Aleksi Luhtalampi löi itsensä läpi monipuolisena ja sopeutuvaisena pelaajana, kun hän debytoi miesten sarjoissa viime kaudella Kisassa. Luhtalammen tehot 55 ottelussa olivat 7 + 10. Valtteri Järviluoma puolestaan tuli viime sesongilla tunnetuksi kovana työmiehenä ja etenkin alivoimien hyvänä tappajana. Ilveksessä muutaman liigapelinkin vyölleen saanut Järviluoma kasasi seitsemän tehotikkiä viime kaudella.
Uusi tuttavuus on puolestaan 26-vuotias pakki Antti Kauppila, jolta löytyy pelikokemusta muun muassa Itävallasta ja Ruotsista sekä useammasta Mestis-seurasta. Viime kausi torniolaisjuurisella Kauppilalla kului Keuruulla, missä syntyi puolustajalle mainiot tehopisteet, yhteensä 24.
Kisalla on nyt koossa yhdeksän pelaajasopimusta.