LeKi-futiksen nousu neloseen sinettiä vaille selvä

Kun jalkapallo-ottelu päättyy lukemiin 14 – 0, vaikkakin se tapahtuu aika lailla harrastetason sarjassa, on hävinneellä joukkueella joku mennyt täysin poskelleen. Kyseisiin lukemiin päättyi nimittäin LeKi-futiksen ja Tahmelan Vesan välinen vitosdivisioonan ottelu Sääksjärven tekonurmella. LeKi karkasi voitollaan jo kahdeksan pisteen karkumatkalle omassa lohkossaan, joten nousupaikka ensi sesongin nelosdivisioonaan on enää viimeistä sinettiä vaille selvä.
Matemaattisestikin laskettuna LeKi voi varmistaa nousupaikkansa 13. syyskuuta reissupelissä sarjajumbo Kyröskosken Apasseja vastaan.
Tahmelan Vesa oli Lempäälässä matkassa 11 miehellä eli vailla vaihtomiehiä. Vaikka LeKi rummutti rennosti ja tehokkaasti, oli länsitamperelaisjoukkueen esitys aivan floppi. Samu Nevala teki viisi maalia, miehen kokonaissaldo on nyt 14 osumaa, mikä on eniten koko lohkossa. Maalivahti Jani Majalle nollapeli oli jo viides putkeen.
Vesilahden Visalle sen sijaan samassa sarjassa on luvassa tuskainen syksy. Visa matkusti lohkon pisimmälle reissulle Mänttään paikallista Valoa vastaan ja takkiin tuli rökälemäisesti lukemin 1 – 6. Visalla on eroa putoamisviivalle vain yksi piste. Mäntässä Visan lohdutusmaalin teki Juuso Runsas.
LeKi ja Visa kohtaavat keskenään toisen kerran 20. syyskuuta Sääksjärvellä. Kesäkuisen paikallisderbyn Vesilahdella voitti LeKi 4 – 1.