LeKi ja VaLePa yhteistyöhön lentopallossa

Lentopallokausi mallia 2015 – 16 saatiin alkuun, kun Hakkarissa iskettiin kahden päivän ajan palloa parkettiin. Perjantaina Kisan 1-sarjajoukkue sai vieraan maan eliitistä, kun Vammalan Lentopallo kävi sparraamassa lempääläisiä.
Peli meni 4 – 0 sastamalaisten eduksi, mutta etenkin toisessa ja kolmannessa erässä Kisa näytti, että tuoreen valmentajan Esa Kunnarin treenaus on tuottanut tulosta. Hyviä suorituksia tuli niin verkko- kuin kenttäpelaamisessakin.
Kisalla on koossa 12 pelaajan suuruinen pelaajarosteri, jossa tuoreimmat palaset ovat kokenut yleispelaaja Saku Korhonen sekä kaksikymppinen lupaus Eetu Saarinen. Tuore kasvo viime vuoteen on myös toinen passari, armeijapalvelustaan suorittava, Arttu Lehtimäki, jonka pelaajatausta on VaLePassa.
Kisa ja VaLePa solmivat farmisopimuksen, johon nimetään molemmista seuroista muutamia pelaajia, kuten muun muassa Kisasta konkarihakkuri Anssi Vesanen. Mihinkään hurjaan pelaajarumbaan ei kuitenkaan lähdetä, vaan lainat tapahtuvat molemminpuolisin peukunnostoin, aina tilannekohtaisesti tarkkaan harkiten.
Lauantaina Hakkarin liikuntahallin täyttivät puulaakipelaajat, jotka kisasivat paremmuuksista LeKin isännöimässä ”Villihanhi”-turnauksessa.