Mies ajoi vastaantulevien kaistalla vt 3:lla

Lempäälässä vt 3:lla koettiin torstaina 17. syyskuuta erikoinen tilanne, kun autoilija harhautui vastaantulevien kaistalle.

Kello 10.50 maissa poliisi sai sivulliselta ilmoituksen, että harmaa Ford Fiesta ajoi mootoritietä Lempäälän Pirkanhovilta pohjoisen suuntaan etelään menevien kaistaa. Heti perään tuli ilmoitus, että kyseinen ajoneuvo oli aihettanut moottoritiellä kohtaamisonnettomuuden, mutta että epäilty auto jatkoi vielä matkaa pohjoisen suuntaan. Poliisipartio pysäytti auton Ideaparkin kohdalle kuljettajan ajokunnon tarkistusta varten.

Autoa kuljetti vuonna 1936 syntynyt mies. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi nolla promillea. Mieskuljettaja ei ymmärtänyt ajaneensa vastaantulevien kaistaa. Kuljettaja vietiin sekavuutensa takia Lempäälän terveyskeskukseen.

Poliisi antoi kuljettajalle väliaikaisen ajokiellon ja ABE-luokan ajokortti jäi poliisin haltuun.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?