Kisan lentisköriläät haastoivat liigatiimit

Lentopallon 1-sarjakausi käynnistyy lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Treenikauden kierrokset käyvät kovina, joukkueet hiovat iskujaan, syöttöjään ja torjuntojaan parhaseen formuunsa. Lempäälän Kisan joukkueella mennyt viikko oli rankka sisältäen viiden erän treenipelit pääsarjaseura Iskua ja VaLePaa vastaan.
Iskua vastaan Kisa nappasi Pyynikiltä yllättäen 4 – 1-voiton, mutta Vammalassa lukemat kääntyivät toisin päin.
– Valmentajan kannalta taitaa tulla positiivinen ongelma siitä, että pelipaikoista on kova kilpailu. Molemmat treenipelit olivat ilmeeltään hyvää tekemistä, mutta toki työtä on paljon tekemättä, kuittasi Kisan valmentaja Esa Kunnari.
Varsinkin tuoreet nuoret kasvot passari Arttu Lehtimäki ja yleispelaaja Eetu Saarinen ovat esiintyneet kokeneiden konkareitten sakissa ennakkoluulottoman pirteästi.