Juujärvellä käytössä jo Ö-suunnitelmatkin

LeKi – SaPKo 3 – 4 ja, Kiekko-Vantaa – LeKi 1 – 4
Pelien henget: Karmeassa kokoonpanokrapulassa painiva Kisa ei kotipeliinsä SaPKoa vastaan saanut kasaan kuin kolme hyökkäysvitjaa monen eri joukkueen loukkaantumissuman takia. Silti täydet pisteet olisi ollut otettavissa, mutta alkukaudelle ikävän tyypilliseen tapaansa, Kisa ei kyennyt puolustamaan johtoaan ja vastustaja oli taas kerran jatkoajalla Kisaa parempi. Vantaan Tikkurilaan Kisa sai Tapparasta kolme kaivattua apuria ja riisti kauden ensimmäisellä vierasvoitolla täydet pisteet itselleen suurimpana sankarinaan kolmen maalin tekijä Henri Tuominen.
Juujärven jupinat: – Valmentajilla on peliin lähdettäessä A-suunnitelma, ja sille yksi tai kaksi varasuunnitelmaa. Nyt me jouduimme käyttämään suunnitelmia jo Ö-kirjaimeen asti, siksi paljon kaikenlaista mahtui viikonlopun otteluihin valmistautuessa, viittasi Juha Juujärvi viikon aikana tapahtuneeseen pelaajaturbulenssiin.
– Kestimme Vantaalla vaisun alun ja kykenimme nyt kypsästi puolustamaan johtoamme, kiitti viikonloppuna hankittuun neljään pisteeseen tyytyväinen päävalmentaja.
Pelaajia tuli ja meni: Kisan pelaajakarusellin selitys on se, että monessa liigajoukkueessa loukkaantumistilanne on liki katastrofaalinen, kuten vaikka toisessa Kisan farmiemoista eli Ilveksessä. Kokenut Miikka Männikkö naarattiin Lempäälästä Vaasan Sportin aukkoja täyttämään ja HPK:n koko kaudeksi Kisaan lainattu Santeri Vuotikin on ollut Hämeenlinnassa jo useamman viikon ajan. Omiakin Kisan runkopelaajia on puolenkymmentä kolhujen takia poissa.
Tuominen kantoi: Viikonlopun kisalaisnimi oli ilman muuta keskushyökkääjä Henri Tuominen, joka saldosi tehoikseen kolme maalia. Koko kauden teholukemat kymmenessä pelatussa pelissä on kuusi maalia ja kolme syöttöä. Huomioitavaa on, että tunnollinen sentteri hoitaa puolustusvelvoitteet loistavasti, mitä todistavat plusmiinus-tilaston 11 plusmerkintää.
Antti Kangasniemi tuli hätiin: Kisa sai pelaaja-aukkojaan paikkaamaan 30-vuotiaan Ilves-lähtöisen Antti Kangasniemen, joka viime kaudella pelasi SM-liigaa Sportissa. Kokenut ja taitava Kangasniemi toi hyvää peli-ideaa Kisalle, varsinkin SaPKoa vastaan hän oli yhdessä kaksi maalia paukuttaneen Ville Meskasen kanssa sakkinsa paras.
Mitä seuraavaksi?: Kisa matkustaa Kokkolaan sarjatulokas Hermeksen testiin keskiviikkona 21. lokakuuta ja sarjanlaatijan oikusta Kisa pelaa kolmantena lauantaina peräkkäin Kiekko-Vantaata vastaan, nyt 24. lokakuuta Hakkarissa.