Loiskeella alakuloinen futsal-viikko

Sääksjärven Loiske koki futsalin ykkösdivarissa avaustappionsa, kun raahelainen sarjatulokas AS Moon voitti kotipelissään pitkän matkan busseilleen Loiskeen lukemin 6 – 3 (5-2). Aiemmin viikolla futsal cupin ottelussa Ilves Akatemia passitti Loiskeen laulukuoroon karmein 13 – 4-numeroin.
– Raahen tappiota ei voi laittaa pitkän bussissa istumisen piikkiin, vaikka raskas reissu totta se olikin. Saimme hyvän lämmön päälle, mutta kotijoukkue oli hurmiossa taisteleva sakki, joka halusi meitä enemmän voittoa ja sen se ansaitsikin, kuuluivat valmentaja Mika Järvisen harmistuneet mietteet.
– Peliesityksemme oli aika huono, omassa päässä tuli pahoja virheitä, joista raahelaiset armotta meitä rokottivat, jatkoi Järvinen peliraporttiaan.
Parivaljakko Otso Suonpää – Markus Sairiala yritti omalla panoksellaan nostaa Loisketta pistetaisteluun, mutta tuloksetta. Molemmille merkittiin tehosarakkeeseen maali ja syöttö. Tuore Loiske-kasvo Samuli Salminen jatkoi syksyn hyviä peliesityksiään iskemällä myös maalin.
Tuleva viikonloppu on Loiskeelle äärimmäisen tärkeä, kun se pelaa Hakkarissa kaksi peliä lauantaina ja sunnuntaina. Vastustajiksi tulevat Joensuun Riverball lauantaina ja seuraavana päivänä PJK Pirkkalasta.
– Viikon treeneissä laitamme oman pelimme kuntoon ja ainoana ajatuksena tulevasta viikonlopusta on, että kaappaamme kuusi sarjapistettä kahdella voitolla, alleviivasi Mika Järvinen.