Loiskeelle pisteetön Joutsan-reissu

Futsalin ykkösdivisioona on osoittautumassa varsin tasaiseksi ja yllätykselliseksikin sarjaksi. Yksi etukäteissuosikeista, kahdella edelliskaudella liigakarsintaan saakka sinninyt, Sääksjärven Loiske on ajautunut alkukaudesta ongelmiin. Loiskeen saldo on kaksi voittoa ja kolme tappiota, joista tuorein kuittaantui Keski-Suomen Joutsasta, missä nousijajoukkue JoSePa piti pisteet maalein 5 – 3 (1-2).
Joutsalaisilla oli suuri etu puolellaan, sillä kotipoikia oli tullut katsomaan huimasti yleisöä, joka myös mekkaloimalla osoitti tukensa JoSePalle. Varsinkin toisen puoliajan alku oli isäntien fiestaa ja Loiskeen tuskien taivalta, kun JoSePa rokotti oranssipaitoja kolme kertaa lyhyellä ajalla.
Avauspuolisko sen sijaan oli sääksjärveläisten hallintaa. Viisas puolustaminen tuotti hyviä vastaiskuja, joista Otso Suonpää ja Markus Sairiala joutsalaisia rankaisivatkin. Toisella 20-minuuttisella Loiske meni mukaan juoksukisaan ja unohti kurinalaisen puolustamisen. JoSePan mentyä 4 – 2-johtoon, nosti Loiskeen ykkösmies kokenut Markus Sairiala vielä maalillaan taistelutahtoa, mutta lopun ylivoimakaan ei tuottanut tasoitusta, vaan vastustajan lopullisen sinettimaalin.
Seuraavat kaksi peiä Loiske pelaa Hakkarin tutulla parketilla, kun 7. marraskuuta vastaan tulee taitavaksi tunnettu maahanmuuttajavoittoinen KF Kosova ja viikkoa myöhemmin PS Villa. Jotta tavoiterima eli sarjan kärkitrio ei karkaisi liian ylös, on Loiskeen palattava voittojen tielle.