Satakunta kiinteistöä alkaa maksaa hulevesimaksua

Kirjeen saaneet kiinteistöt sijaitsevat hulevesiviemäröinnin toiminta-alueella ja kuuluvat siitä johtuen huleveden perusmaksun piiriin. Hulevesimaksulla katetaan sade- ja sulamisvesien viemäröinnin kustannuksia. Tämä asiakaskirjeen sijainnut asuintalo sijaitsee Kiviahossa. Kuva: Erkki Koivisto

Kirjeen saaneet kiinteistöt sijaitsevat hulevesiviemäröinnin toiminta-alueella ja kuuluvat siitä johtuen huleveden perusmaksun piiriin. Hulevesimaksulla katetaan sade- ja sulamisvesien viemäröinnin kustannuksia. Tämä asiakaskirjeen sijainnut asuintalo sijaitsee Kiviahossa. Kuva: Erkki Koivisto

Reilu sata lempääläläistä kiinteistön omistajaa on saanut marraskuussa Lempäälän Vesi -liikelaitokselta kirjeen, jossa kerrotaan, että heiltä aletaan ensi vuodenvaihteesta alkaen periä hulevesimaksua. Maksun suuruus on 1,58 euroa kuukaudessa sisältäen arvonlisäveron. Huleveden perusmaksu on hieman alle 20 euroa vuodessa omakotitalolta.

Asiakaskirjeitä on lähetetty ympäri Lempäälää huleveden toiminta-alueella, eniten Kiviahon alueelle.

– Huleveden toiminta-alue on päivitetty viimeksi vuonna 2012. Kiinteistöt, joita on tiedotettu, sijaitsevat huleveden toiminta-alueella. Näitä kiinteistöjä ei ole liitetty huleveden perusmaksun piiriin aiemmin, vaikka käyttävätkin palvelua.  Suurin osa kiinteistöistä toiminta-alueella on huleveden perusmaksun laskutuksen piirissä, mutta nyt korjataan asiaa puutteiden osalta, sanoo Lempäälän Vesi -liikelaitoksen toimitusjohtaja Lasse Sampakoski.

Kirjeen saaneet kiinteistöt sijaitsevat hulevesiviemäröinnin toiminta-alueella ja kuuluvat siitä johtuen huleveden perusmaksun piiriin. Hulevesimaksulla katetaan sade- ja sulamisvesien viemäröinnin kustannuksia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?