Loiskeen jalat jäivät autoon

Sääksjärven Loiskeen ykkösdivarin futsal-miehistölle jäi pitkästä, yli 800 kilometrin mittaisesta, atuoilusta Joensuuhun käteen vain maisemien katselun ilo. Isäntäseura Riverball oli etenkin pelin alussa terävämpi ja piti pisteet kotonaan maalein 5 – 3 (3-0). Avausjaksolla loiskelaisten jalat jäivät autoon, siksi tahmeaa lempääläisliike pelin alussa oli.
– Homma kaatui järkyttävään avausjaksoon. Meillä ei ollut pelissä ajatusta eikä halua, Loiske-luotsi Mika Järvinen manasi pelin avauspuolikasta.
Toiselle 20-minuuttiselle tuli pukukopin tiukkojen palopuheiden sytyttämä Losike, joka alkoi tandemin Mikko Järvinen – Markus Sairiala voimin kaventaa peliä. Järvisen maalatessa ja Sairialan syöttäessä LOiske venyi aina 3 – 3-tasatilanteeseen asti.
– Meidän hyvä hetkemme katkesi, kun vastustaja sai johtomaalin nopean vastaiskun avulla. Ensimmäinen puolisko oli kuraa, toinen hyvää, harmi ettei ollut mitään kotiintuotavaa, raportoi Järvinen.
Seuraava ottelu, jonka Loiske käy keskiviikkona 27. tammikuuta sarjakärki PJK:ta vastaa, onkin sitten yksi kauden tärkeimmistä. Jos Loiske mielii päästä sarjan top3:seen, on kolmen pinnan potteja tuova voittoputki saatava aikaan.