Kenen kaveri karkuteillä?

Sarapiston ja Hakkarin alueella lenkkeilee yksistään vaalea, keskikokoinen villakoirauros. Sunnuntaina 24.1.16 näin koiran Keskuskadun loppupäässä menossa kohti Kuokkalaa sekä vielä myöhemmin päivällä aivan toisessa suunnassa, Kauppakujan ja Ripustintien risteyksessä.
Tämä on kolmas kerta, kun olen tähän irrallaan olevaan koiraan törmännyt ko. alueella. Keskuskadulla koira oli joutua kahdesti auton alle pelkästään tien yhdessä kaarteessa. Irrallaan oleva koira aiheuttaa vaaratilanteita itselleen ja liikenteelle etenkin vilkkaalla Tampereentiellä.
Vastuullinen omistaja pitää huolen lemmikistään. Jos lemmikillä on taipumusta karkailuun, on omistajan syytä ryhtyä varotoimiin. Vain elävä lemmikki tuottaa iloa jatkossakin omistajalleen.
 

Nimim. Vastuullinen lemmikin omistaja

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?