Kaksi mustaa hetkeä suisti Loiskeen rumaan tappioon

Pirkkalan Jalkapalloklubin futsal-miehistö on matkalla kohti maan pääsarjaa, siksi vahvasti nimekkään joukkueen peli sujuu juuri nyt. Liki paikallisvastustaja Sääksjärven Loiske ei kyennyt iskemään PJK:lle kapuloita rattaisiin, vaan sarjakärki piti pisteet Pirkkalassa selkein lukemin 8 – 2 (3-0).
– Kaksi mustaa hetkeä koituivat turmaksemme. Pelin alussa oli taas kohmetta nivelissämme, vastustaja rokotti kahdesti alkuminuuteilla. Kun pääsime varsinkin toisen jakson alussa peliin mukaan ja nousimme jo maalin päähän, iski erän puolivälissä toinen musta minuutti, jolloin PJK teki kolme maalia peräperää, raportoi Loiske-luotsi Mika Järvinen pelin ratkaisuista.
Kuumeinen Järvinen katseli itse peliä katsomosta käsin ja ihmetteli, miksi usein tällä kaudella koettu ongelma esiintyi Pirkkalassakin: huono lähtö peliin on olluit loiskelaisten vitsauksena läpi sesongin.
– Asiasta on paljon puhuttu ja valmistautumiseen on satsattu. Futsal on herkkä laji, yksi tai kaksi virhettä ja pallo ropisee omassa maalissa.
Loiskeen palaajista maaliin vaihdettu Janne Peltonen nosti joukkueensa taistelutahtoa hyvillä torjunnoillaan ja äänekkäällä pelinjohtamisellaan. Manu Helminen ja Markus Sairiala saivat nimensä maalintekijätilastoon.
Loiske on sarjassa seitsemäs, matkaa kolmossijaan on seitsemän pistettä eli pääsy liigakarsintoihin vaatisi pitkän voittojen putken.
– Seuraavat pelit ovat kotimatseja, ne on käännettävä voitoiksi. Katsotaan parin viikon jälkeen Joutsa- ja Rauma-otteluiden tulosten selvittyä, missä mennään, latasi Järvinen taisteluintoa omiinsa.