Kaukalopallon Suomen cupin finaali Lempäälässä

Lempäälässä taistellaan lauantaina 13. helmikuuta kaukalopallon Suomen Cupin finaali. Finaali lähetetään suorana nettilähetyksenä Kaukis-TVssä.

Historian ensimmäinen SM-viikko järjestetään Tampereella 12.-14. helmikuuta. Kyseessä on ainutlaatuinen monilajitapahtuma, jossa jaetaan kolmen päivän aikana peräti 400 SM-mitalia 22 urheilulajissa, muun muassa taekwondossa, ultimatessa, jousiammunnassa ja kahvakuulassa.

Messu- ja Urheilukeskuksen lisäksi mestaruuksista kamppaillaan viidessä muussa paikassa. Kaupin Keilahallissa taistellaan vammaisurheilijoiden Suomen mestaruudesta keilailuissa, ratagolfin Suomen mestaruudet ratkeavat Raholan liikuntakeskuksessa ja Tampereen uintikeskuksessa taistellaan uppopallon SM-mitaleista. SM-viikko ulottuu myös Lempäälään ja Nokialle. Nokian jäähallissa ringeten SM-sarjan osakilpailun voitosta mittelevät hallitseva Suomen mestari NoU ja sarjaykkönen RNK Flyers.