Vesilahti kerää ehdotuksia talouden tasapainottamiseksi

Vesilahden kunta pyytää kuntalaisilta ehdotuksia taloutensa tasapainotukseen. Kunnanvaltuusto käynnisti tammikuussa järjestyksessään kolmannen talouden tasapainottamisohjelman, johon etsitään nyt säästökohteita, tulojen lisäyksiä ja kunnan toimintojen tehostamiskohteita.

Kunnan nettisivuilla olevalla lomakkeella voi antaa ehdotuksia uuteen talouden tasapainottamisohjelmaan maaliskuun loppuun asti. Annetut ehdotukset toimitetaan eteenpäin käsiteltäviksi asianomaisille hallintokunnille  ja lautakunnille sekä talouden tasapainottamisohjelman ohjausryhmälle.

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>