K.A.Tapolan näyttelykokonaisuus kunnalle

Lempäälä on saamassa lahjoituksena jalkaväenkenraali, Mannerheim-ristin ritari K.A. Tapolan muistonäyttelykokonaisuuden. Tapolaa käsitellyt näyttelykokonaisuus on ollut aiemmin esillä Jalkaväkimuseossa ja Militariassa, ja viime vuodesta lähtien kevennettynä versiona Ehtookodossa.

Kirjailija Päivi Tapola on esittänyt muun muassa valokuvia, puheita, kirjoituspöydän tavaroita ja kirjeenvaihtoa sisältävän supistetun näyttelykokonaisuuden lahjoittamista tai deponointia kunnalle. Kokonaisuuteen ei kuulu mitaleita tai muuta arvokasta omaisuutta.

Näyttelykokonaisuutta harkitaan sijoitettavaksi Lempoisten koulun kokoelma- ja museohuoneeseen, ja sen vastaanottamisesta päättää kunnanhallitus.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?