Jalkapallon kolmosdivarista luvassa tasokas sarja

Sääksjärven tekonurmi on paljastanut vihreän verkansa noin viikkoa sitten. Jalkapalloilijat etunenässään Sääksjärven Loiskeen edustusmiehistö ovat rynnistäneet areenalle hiomaan pelikuvioita kuntoon jo 13. huhtikuuta alkavaan kolmosdivisioonaan.
Haasteet Loiskeelle tulevat olemaan kovat. 12 joukkueen sarjaa povataan kärjen osalta timanttiseksi, mutta myös niin sanottu keskikasti on tasainen ja tasokas.
– Näkisin, että kakkosesta pudonneet Rauman Pallo-Iirot ja Ilves-Kissat, nousua tekevä TamU ja Nokia lienevät kova kärkikvartetti. Keskikasti on tasainen, siihen kastiin Loiskekin ilman muuta kuuluu, aprikoi Loiskeen joukkueenjohtaja Pertti Suhonen tulevia vastustajia.
Loiskeen kokoonpano on koko lailla samanrunkoinen kuin vuosi sitten, höystettynä muutamilla tulokkailla. Valmennusvastuun kantavat viime kauden pääluotsin Jani Alanteen jäätyä syrjään Henry Hanhisalo ja Jukka Salminen, mutta valmennuspuolelle on tulossa vielä lisävoimaa.
– Kun nimiä ei ole vielä niin sanotusti paperissa, ei nimistä huudella, mutta joukkueen taustoja vahvistetaan, myöntää Suhonen uusien voimien mukaan tulon Loiskeen taustaväkeen.
Kotipelinsä Loiske aloittaa torstaina 21. huhtikuuta Ilveksen reservisakkia vastaan. Peliaika on varsin myöhäinen eli kello 20. Sarja-avaus Loiskeella Hämeenlinnassa.
– Pohdimme pitkään, mikä olisi sopiva kotipelipäivä, että yleisöäkin saisimme liikkeelle. Edelliskausina pelasimme perjantaisin ja se söi katsojia, kun osa väestä lähti viikonlopun viettoon. Myöhäinen alkamisaika on kompromissi, näin saimme omille junnuille treeniaikaa petattua paremmin kun edustussakki jousti peliajassa, Suhonen tiedottaa.
Loiskeen joukkue taustoineen esitellään laajemmin keskiviikon 20. huhtikuuta lehdessä.