KooVeen C-poikien säbän SM-hopeassa vankka vesilahtelaispanos

KooVeen vesilahtelaisvahvistukset lähdössä matkalle ratkaisevaan loppuotteluun Turkuun.

KooVeen vesilahtelaisvahvistukset lähdössä matkalle ratkaisevaan loppuotteluun Turkuun.

KooVee nappasi C-junnujen SM-hopeaa.

KooVee nappasi C-junnujen SM-hopeaa.

Vesilahden Visan lajirepertuaarissa salibandy on nykyään erittäin harrastettu laji. Joukkueita on useampia, pääpaino on pikkujunioreissa. Visan nettisivujen mukaan koossa on neljä joukkeutta plus muutama harrasteryhmä.

Varttuneimmat junnut ovat lähteneet hakemaan uusia tuulia Tampereelta. KooVeen C-nuoret pelasivat mahtavan kauden, joka kruunautui SM-hopeilla. Mukana mitalin huuhdonnassa oli myös kuusikko ex-Visan junnuja: Samuli Luostarinen, Sami Salo, Aaro Alentola, Juho Elomaa, Veeti Korkki, Peetu Lipsanen ja Sakari Haikonen. KooVeen huoltajan hääri niin ikään vesilahtelainen Jaana Haikonen.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?