Mestiksen ja lentiksen pelipäivät eivät mene ensi kaudella päällekkäin

Lempääläisille penkkiurheilijoille tulee hyvä uutinen tulevalle syksylle ja talvelle: Jääkiekon Mestis-pelejä ja lentopallon 1-sarjapelejä ei ole samoina päivinä Hakkarissa. Molemmat LeKi-joukkueet pyrkivät vaikuttamaan tahoihinsa, ettei samoille lauantai-iltapäiville osuisi molemmille ottelua, ja lobbaus kannatti.

Mestis-joukkue pelaa paljon kotiotteluita keskiviikkoisin ja perjantaisin. Lentopallon pääpelipäivä Hakkarissa on lauantai, muutamalle sununtaillekin otteluita on siroteltu.

LeKin Mestis-tiimi pelaa peräti yhdeksän harjoitusottelua, jotka alkavat jo 5. elokuuta KooVeen kohtaamisella. Sarja alkaa 14. syyskuuta Heinolassa Peliittoja vastaan.

Lentopallon harjoitusottelukalenteria ei lukkoon ole lyöty, mutta 1-sarja alkaa Hakkarissa todellisella herkkupalalla 1. lokakuuta, kun viime kevään finaaliuusinta otellaan Kisan ja Maaningan Mahdin välillä.

Jääkiekossa LeKillä on 14 pelaajasopimusta kattaen yhden maalivahdin, neljä puolustajaa ja yhdeksän hyökkääjää. Lentopallotiimillä on 11 allejirjoitettua sopimuspapaeria, mukana on kymmenen viime kaudelta tuttua pelimannia. Lätkä ja lentis tekevät edelleenn hyvää yhteistyötä, muun muassa kausikortilla pääsee toisen peleihin puoleen hintaan.