Mennään palvelubussilla torille…

On taas se aika, että päästään palvelubussilla aamusta torille. Mahtavaa, kun jo alkumatkasta saamme tuntumaa kotiseutukierroksella. Auto kiertelee pikkuteitä hakien kyytiläisiä. Näkymät ovat kauniita; liriseviä pikkupuroja, hyvin hoidettuja asumuksia ja kukkeita pihamaita.

Iloinen puheenporina käy autossa. Vähän vieraatkin temmataan juttuun mukaan. Hyväntuulinen kuljettaja heittää väliin kommentteja. Kukaan ei voi olla tuppisuuna. Yhdessäolo on tärkeää, saahan sitä kotona sitten olla itsensä kanssa.

Torilla tulee väkisinkin hymyä huuleen. On kukkia, marjoja ja hedelmiä ja tietysti uusia perunoita. Siitä ensin aamukahveelle ja paakkkelsille.

Suuret kiitokset tästä hienosta palvelusta. Piristävää kesää, vaikka noi ilmat ei aina suosineetkaan. Jotta ollaan talsittu kaatosateessa vettä kengässä toriostoksilla.

Kiva kesää kaikille!

t: Oili Sirén

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>