Siileille omia merkkejä Hakkarissa

Joku on pannut siileistä varottavan lapun lyhtypylvääseen Hakkarin yrittäjätalon kohdalle. Kuva: Erkki Koivisto

Joku on pannut siileistä varoittavan lapun lyhtypylvääseen Hakkarin yrittäjätalon kohdalle. Kuva: Erkki Koivisto

Virallisen näköinen siileistä varottava liikennemerkki on Keskuskadulla Hakkarissa nyt jo toista kesää. Kuva: Erkki Koivisto

Virallisen näköinen siileistä varoittava liikennemerkki on Keskuskadulla Hakkarissa nyt jo toista kesää. Kuva: Erkki Koivisto

Joku on kiinnittänyt siileistä varoittavia lappuja Tampereentien  varteen Hakkarissa. Laminoituja Kiroileva siili -lappusia on kiinnitetty nastoilla lyhtypylväisiin ainakin molemmin  puolin paloaseman  risteystä sekä Hakkarin yrittäjätalon kohdalla. Kaikki plakaatit ovat samalla puolen tietä varoittamassa autoilijoita.

Valkoisten siililappujen  lisäksi samoilla seuduin Keskuskadulla ennen liikuntahallille vievän tien liittymää on  nyt toista kesää virallisen liikennemerkin näköinen punakeltainen varoittava siilimerkki. Siinä on  kuvattu tietä ylittävän emosiilin perässä kaksi poikasta. Tolpassa on lisäksi kolmenkympin aluenopeusrajoitusmerkki sekä lisäkilpi ajohidasteista.

Onko ”liikennemerkin” kiinnittäjä sama henkilö, joka on laittanut Kiroileva siili -lappusetkin? Sitä tarinamme ei kerro, mutta oikealla asialla hän on. Tampereentiellä Hakkarin kohdalla on usein tiellä auton alle jääneitä siilejä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?