Huliganismia vai pikkuterroria!

Ei tarvitse mennä kaus, kun lähes Nizzan tapaista jalkaisin liikkuvien väylillä tapahtuvaa ilkivaltaa tapahtuu! Sääksjärven kuntoreitti on koko kesän ajan ollut moottoriajoneuvojen kilparata. Sauvakävelijää vastaan ajoi 5-6 mopoa ja moottoripyöräilijää kilpaa, jos tämä tapahtuisi esim. jyrkässä mutkassa, mitkä olisivat seuraukset! Vanhemmat ihmiset alkavat jo pelätä reitillä liikkumista mopororin  takia. Myös melu on lähiasukkaille kovaa.

Lieveilmiö on myös kun rouhitaan takootyönä tasoitettua paanaa, kivien tullessa esiin! Pitäisikö vanhempien jo kotona puuttua näiden ”pikkuhuliganistien” tekemiseen? Poliisin resurssit ei riitä valvontaan, vaan ohje oli, että pitää ottaa rekisteritunnukset talteen ja soittaa poliisille! Ajokieltomerkitkään ei tunnu näillä moottoriajoneuvon kuljettajilla olevan hallussa!

Sauvakävelijä!