Pitkäkyntinen vei pullonpalautuskuitit

Voro särki mukaansa tempaaman keräyslippaan kaupan wc-tilassa. Kuva: Timo Rikkonen

Voro särki mukaansa tempaaman keräyslippaan kaupan wc-tilassa. Kuva: Timo Rikkonen

Maanantaina 22. elokuuta noin kello 20.45 Lempäälän S-marketin vartija otti sisätiloissa kiinni ulkopaikkakuntalaisen vuonna 1981 syntyneen miehen, joka oli särkenyt wc-tiloissa pullonpalautusautomaatilta mukaan ottamansa pullonpalautuskuitteja sisältäneen keräyslippaan ja ottanut sen sisällön haltuunsa.

Miehellä hallussa olleet pullonpalautuskuitit, joita oli yhteensä 52 euron edestä, saatiin tekijältä takaisin, mutta sillä hetkellä keräyskartiossa olleet kolikot jäivät kadoksiin. Samassa yhteydessä häipyi myös keräysastiassa ollut keräyslupalappu.

Poliisi kävi paikalla. Vahingon kärsinyt LC Lempäälä/Kanava on tehnyt rikosilmoituksen ja harkitsee korvausvaateiden esittämistä. Muuta vahinkoa rikkoontuneen lippaan lisäksi ei aiheutunut. Miestä epäillään varkaudesta.

S-marketin asiakkaat ovat voineet laittaa hyväntekeväisyystarkoituksessa marketin pullonpalautusautomaatin luona olevaan keräyslippaaseen pullonpalautuskuitteja ja rahaa. Määrävälein tyhjennettävä lipas on tuottanut lionsien Punainen sulka -keräykseen 16. huhtikuusta alkaen tähän mennessä 452 euroa.

Maanantaisessa välikohtauksessa klubin teettämä akryylimuovinen lipas sai pahasti siipeensä. Särjetty lipas pitää korjauttaa, ja pääsääntöisesti nuorison syrjäytymisen ehkäisyyn suunnattu Punainen Sulka -keräys on  S-marketilla toistaiseksi jäissä.

– Pahoittelemme lippaasta aiheutunutta häiriötä ja vaivaa S-marketille. Olemme kiitollisia, jos tapahtuneesta huolimatta saamme jatkaa lipaskeräystä samassa paikassa Punainen sulka -keräyksen loppuun, sanoo lionsklubin keräysvastaava Timo Rikkonen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?