Hakkari kokoaa puulaakilentopalloilijat

Lempääläinen sisälentiskausi käynnistyy pelitapahtumien osalta lauantana 10. syyskuuta, kun Hakkarin liikuntahallin valtaavat koko päiväksi puulaakipelaajat. Lempäälän Kisan miesjoukkueen järjestämä Villihanhi-turnaus käydään nyt viidettä kertaa ja mukana on 11 joukkuetta jaettuna kahteen tasoryhmään Nautisleijoihin ja Iskumestareihin.

Nautiskelijoiden voittoa viime vuodelta puolustaa Pistenikkarit ja Iskumestareiden kovin tiimi viime vuonna oli legendaarinen Lauantai-Pallo.

Kisan miesjoukkue on valmistautunut elokuun aluussa alkaneilla yhteisarjoituksilla tulevaa 1-sarjakautta varten uuden valmentajansa Harri Lehtimäen opeilla. Tuleva sarja on uudistunut, se pelataan vuosien tauon jälkeen valtakunnallisena ja yksilohkoisena 14 seuran kesken. Sarjan taso on taatusti kivikova, mutta LeKi pyrkii kiilaamaan itsensä kahdeksan parhaan joukkoon runkosarjassa ja sitä kautta etenemään pudotuspeleihin.

Käymissään harjoitusotteluissa Kisa hävisi 1 – 3 liigajoukkue Rantaperkiön Iskulle ja voitti 2-sarjalaiseseura Pälkänen Luja-Lukon erin 5 – 0. Kisan treeneissä ammattimaisuutta ja kovuutta ovat tuoneet ammattikentille tähyävät Matti Hietanen ja valkovenäläinen Eduard Venski, joka on pelannut VaLePassa yli kymmenen kauden ajan, mutta etsii nyt uutta seuraa Suomesta. Kisa pelaa Hakkarissa niin sanotun avointen ovien harjoituspelin Iskua vastaan lauantaina 17. syyskuuta.