Kisan kiekkosakin kuntokäyrä sojottaa oikeaan suuntaan

Syyskuun 14. päivänä kiekko läjähtää jäähän kuudella eri paikkakunnalla sen merkiksi, että maan toiseksi korkein sarjataso eli Mestis alkaa. Lempääläiset matkaavat avauspeliinsä Heinolaan Peliittojen vieraaksi.

Kauteen valmistavat harjoituspelit ovat sujuneet Kisalta varsin hyvin, pelaajia on päästy kokeilemaan ja paljon hyötydataa on tullut valmentajaduo Miikka Kuuselan ja Juha Selinin kompuuttereihin. Lempäälässä päästään odottamaan Mestiksen alkua varsin levollisin mielin.

Vaikka treenipelien tuloksia ei kannata liikaa tuijottaa, eikä ensimmäistäkään pistettä niistä tule sarjataulukkoon, antavat maukkaat voitot potkua ainakin henkiselle puolelle. Yhdeksi Mestiksen kärkiseuroista povattu Kiekko-Vantaa kaatui Hakkarissa lukemin 3 – 2, kun jatkoajalla voitto-osuman iski Manu Honkanen. Sami Kaislehto ja Santeri Vuoti olivat muut maalintekijät. Veskarina debytoinut Kristian Heljanko oli erinomainen, mikä oli sekin loistoasia, sillä Tapparan kolmosmolarin statuksella oleva Heljanko pelaa lähtökohtaisesti Lempäälässä tulevalla kaudella.

–  Meillä on hyvä tilanne, useita pelaajia on päästy testaamaan. Mikä parasta, meillä on oikean urheilujoukkueen yksi tunnusmerkki, pelipaikoista on aitoa ja kovaa kilpailua, tuumii päävalmentaja Miikka Kuusela.

Kenraaliharjoitus sarjaa varten käydään keskiviikkona 7. syyskuuta, kun JyP Akatemia saapuu Hakkariin.