S-market Vesilahti muuttuu Sale-myymäläksi

Vesilahden S-marketissa on tehty uudistuksia. Marketpäällikkö Tommi Nieminen iloitsee myös siitä, että nyt myös tuotevalikoimaa on voitu laajentaa.

– Siirtymällä Sale-konseptiin meidän on helpompi kohdentaa tuotevalikoimaa vesilahtelaisille, sanoo Vesilahden S-marketin marketpäällikkö Tommi Nieminen.

Pirkanmaan Osuuskauppa aloittaa S-market Vesilahden uudistuksen. Vesilahden sivuapteekki siirtyy myymälän tiloihin ja samassa yhteydessä S-market muuttuu Sale-konseptin myymäläksi. Kauppa on avoinna koko remontin ajan eikä muutoksella ole henkilöstövaikutuksia.

Kiinteistön uudistus aloitetaan 17. lokakuuta ja S-market vaihtuu Saleksi 3. tammikuuta 2017. Uudistuva myymälä säilyy pinta-alaltaan lähes ennallaan. Aukioloajat pysyvät jatkossakin laajoina.

– Vesilahden liikepaikka on tärkeä osa osuuskaupan palveluverkostoa, ja haluamme jatkossakin tarjota edullisen ja laajan tuotevalikoiman vesilahtelaisille. Kaupan yhteyteen asiakkaamme ovat toivoneet muun muassa apteekin palveluita, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan ryhmäpäällikkö Johanna Tervala-Pirskanen.

Vesilahden sivuapteekki siirtyy Sale-myymälän yhteyteen ja avaa ovensa 12. joulukuuta. Apteekki aukeaa uusilla aukioloajoilla palvellen asiakkaita myös lauantaisin. Uusissa tiloissa apteekki laajentaa tuotevalikoimaansa.

– Apteekki tulee olemaan tärkeä lisä Vesilahden keskustan tarjontaan, Tervala-Pirskanen jatkaa.

– Siirtymällä Sale-konseptiin meidän on helpompi kohdentaa tuotevalikoimaa juuri vesilahtelaisten tarpeisiin. Uudistus tulee varmasti olemaan positiivinen sekä valikoiman että myymälän uuden ilmeen myötä, iloitsee marketpäällikkö Tommi Nieminen.

– Apteekki on upea lisä, ja samaan pihapiiriin rakentuu myös kirjasto, Nieminen korostaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?