Loiske iloitsi tasuripisteestä

Pohjois-Pohjanmaan Raaheen matkaa piisaa ja kun perillä odotti nälkäinen kotijoukkue Moon sekä liki kaksisataa fania, oli Sääksjärven Loiskeen futsalmiehistöllä luvassa hikinen lauantaipuhde. Kuitenkin peli päättyi lempääläisiä tyydyttäviin 2 – 2-tasapelinumeroihin. Tällä kertaa yksikin piste oli hyvä lopputulos.

– Kyllä kotijoukkue myllytti vahvasti. Varsinkin toinen erä oli meiltä aika puhdasta selviytymistaistelua, myönsi joukkueen toisen osuman riparista ladannut kokenut Manu Helminen.

Markus Sairialan ja Manu Helmisen osumilla Loiske meni nopeaan johtoon, jota se yritti kaikilla konsteilla suojella. Moonin tasoitus tuli pelin lopussa joukkueen pelatessa ilman maalivahtia.

–Vastustajalla oli tekopaikkoja tuhottomasti, joten pisteeseen saamme olla nyt tyytyväisiä, myönsi Helminen kotijoukkueen kovuuden.

Loiskeen selkeä ykkösmies oli maalivahti Ville Mansikkamäki, joka kesti raahelaisten rumputulen tehden tukun loistavia ja ainakin puolenkymmentä fantastista torjuntaa.

Loiske on avannut futsalin ykkösdivarin tuloksellisesti hyvin, koitovoitolla ja vierastasapelillä.

–Arvioisin, että jopa yllättävän hyvä alku meiltä. Porukan pelaajamateriaali on kapea, mutta jos kaikki ovat pelissä paikalla, löytyy meiltä toki kokemustakin. Tällaiset Raahen-reissun tapaiset pitkät vieraspelimatkat ovat hankalia, työt ja perhejutut useasti karsivat väkeä näiltä reissuilta pois, kuvailee Manu Helminen lajin arkea.

Seuraava ottelu Loiskeella on 5. marraskuuta Hyvinkäällä paikallista Villaa vastaan.