Jyryllä voitokas viikonloppu

Lempäälän Jyryn edustusjoukkue pelasi voitokkaasti kaksi miesten 2-sarjan peliä viime viikonloppuna. Saldona maksimi pistemäärä ja vain yksi hävitty erä. Perjantai-iltana Jyry haki vierasvoiton Pälkäneeltä lukemin 3–1 (24-26, 25-19, 25-19, 25-20). Ottelun alussa Jyry oli vaikeuksissa Pälkäneen Luja-Lukon pienen ja matalan kotisalin kanssa. Salin tullessa tutummaksi, pelikin alkoi käydä aivan loistavasti.

Jyry haki Pälkäneeltä makoisan vierasvoiton. Kuva: Harri Montonen
Jyry haki Pälkäneeltä makoisan vierasvoiton. Kuva: Harri Montonen

Lauantaina Hakkarissa Lempäälän Jyry täydensi viikonloppunsa viisikymmenpäisen kotiyleisön edessä puhtaalla 3–0 (25-22,25- 18,25-18) voitolla Loimaan Jankosta. Jankon nuori joukkue taisteli alussa hyvin mukana, mutta loppua kohden Jyryn rutiini suorittamisessa oli vastustajaa vahvempaa.

Tuplaviikonlopun kahdesta voitosta pitää kiittää koko joukkuetta. Jyryn hyvä joukkuehenki oli aistittavissa katsomoon asti. Kruununa kotipelin jälkeen joukkue ryhmittyi sivurajalle katsomoa vastapäätä ja pelaajat kiittivät runsaslukuista kotiyleisöä näyttävällä yhteistiikerillä.

Muutama mies voidaan erikseen mainita. Olli ”El Capitano” Uusitalo teki kentällä mitä halusi ja verkon toisella puolella oli tyytyminen siihen. Jyryn kovakätinen hakkuri paukutti viikonlopun aikana hurjat  50/+37 tehot ja oli erityisesti Pälkäneellä ilmiliekeissä. Jyryn 17-vuotias passari Jonne Haavisto pelasi varsinkin Pälkäneen Luja-Lukon torjuntaa pihalle niin, että usein Jyryn pelaajilla oli vain yksi torjuja vastassa, välillä ei yhtään.

Keskitorjuja Tapio Hieta jatkoi tasaisen varmaa työtään. Tapio paukutti viikonlopun aikana 16/+14 tehot. Tärkeitä torjuntoja ja tappoprosentti passin saadessaan oli kohdillaan. Libero Riku Nissilä pelasi hyvän Pälkäne-pelin, Hakkarissa peli parani loppua kohden. Jyryn toinen keskitorjuja 17-vuotias Ossi Katajamäki pelasi viikonlopun kaikki seitsemän erää perusvarmasti.

Valmentaja Kimmo Katajamäki oli tyytyväinen joukkueeseensa ja kertoi, että peli paranee koko ajan. Jyryn seuraava M2-sarjan kotipeli on ensi lauantaina Hakkarissa klo 13.30 tamperelaista AitRi M2 vastaan. Jyryn pelin jälkeen Kisa pelaa M1-pelinsä Rantaperkiön Isku 2 vastaan klo 17.00. Hyvätasoista lentopalloa on jälleen tarjolla ensi lauantaina Hakkarissa!

Jyry haki Pälkäneeltä makoisan vierasvoiton. Kuva: Harri Montonen
Jyry haki Pälkäneeltä makoisan vierasvoiton. Kuva: Harri Montonen

Teksti: Markku Uusitalo

Kuvat: Harri Montonen