Vaalistartti Vesilahden Turpakäräjäjillä

Kuntavaalit 2017 startataan Vesilahdessa viikon päästä näyttävästi. Lempäälän-Vesilahden Sanomat järjestää Kurkituvalla kolme Turpakäräjät-iltaa ja kutsuu Vesilahden puolueita mukaan keskustelemaan.

Jokaisena Turpakäräjät-iltana mukana on kaksi puoluetta, joilla on kummallakin on puoli tuntia aikaa keskustella talk show -tyyppisesti illan juontajana toimivan päätoimittaja Kari Pusan kanssa.

Paikan päälle on vapaa pääsy ja tarjolla on mielenkiintoisen keskustelun lisäksi kahvia ja pullaa. Yleisöllä on mahdollisuus lähettää kysymyksensä etukäteen toimitukseen sähköpostitse tai tekstiviestillä sekä kommentoida Turpakäräjillä puolueiden vastauksia.

Turpakäräjät lähetetään suorana lähetyksenä Lempäälän-Vesilahden Sanomien nettisivuilla klo 18–19. Turpakäräjät aloittavat marraskuun 2. päivä Keskusta ja SDP. Seuraavaksi vuorossa ovat Kokoomus ja Vihreät 16. marraskuuta ja 30. marraskuuta mukana ovat Sitoutumattomat ja Perussuomalaiset.

Keskusteluissa pohditaan monitahoisesti Vesilahden tulevaisuutta ja ensi vaalikauden näkymiä suurista linjoista pienempiin yksityiskohtiin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?