Loiske jäi maalijuhlissa hopealle

Futsalin ykkösdivarin ottelussa Loiske vastaan Turun TPK mätettiin peräti 17 maalia. Isäntäsakki Loiske oli alussa hallitsevampi ja johti tauolla vielä lukemin 5 – 3, mutta lopun hyytyminen tuotti neljännen peräkkäisen tappion maalein 7 – 10.

–Nyt on sanottava, etten osaa sanoa yhtä syytä, miksi peli oli tällainen maalijuhla. Meillä oli peli alussa hyvin hanskassa, mutta loppu oli katastrofaalinen. Vastustaja teki kaksi viimeisintä osumaansa tyhjiin, kun yritimme riskillä ilman molaria tasoitusta, kertoi Loiske-luotsi Raimo Ahola ottelun kulusta.

Loiskeen kausi alkoi syksyllä mainiosti kuudella tappiottomalla ottelulla, mutta neljä viimeisintä ovat tuottaneet pelkkiä häviöitä.

–Voittojen tielle on päästävä, kurssi täytyy saada käännettyä nopeasti, alleviivasi Ahola hankalaa hetkeä, jonka takia Loiske on sarjassa ajautumassa ahdinkoon.

TPK-otteluun come backin Loiskeen miehistöön teki konkarikaartiin laskettava Sami Vartiainen, joka iski heti paluupelissään kolme maalia.

–Sami toi mahtavan target-pelaamisen mallia meille. Hän taisteli, repi ja riisti ansiokkaasti, Sami oli meidän pelaajiston ainoa valopilkku, jolle julkisia kehuja voi antaa.

Loiskeen muut maalit merkittiin Markus Sairialan, Juuso Järvenpään ja Manu Helmisen nimiin. Yhden osuman tuikkasi vastustaja omiin.

Ennen joulua Loiskeella on vielä yksi kiirastuli, kun valkeakoskelaisseura Mad Max saapuu lauantaina 17. joulukuuta Hakkariin.

–Maxit ovat kovassa vireessä, he haluavat palata takaisin pääsarjaan, mistä he viime keväänä putosivat. Uusia juonia pitää punoa, että pääsemme taas pisteiden makuun, tiivisti Ahola.