Pysäköintiin helpotusta

Pysäköintiongelmaan voimme me autoilijatkin itse paljon vaikuttaa. Usein näkee pysäköintipaikkaa etsiessä varsinkin näin talvella, jolloin maalatut ruudut lumen peitossa, että olisi paikka yhdelle, mutta siihen ei aivan mahdu. Syy ei aina ole sen viereisen auton pysäköinnissä, vaan ahtaus on kertautunut muutamaa paikkaa aikaisemmin. Toivoisin, ettemme koskaan jätä ylileveitä välejä silloinkaan, kun vielä on hyvää tilaa pysäköintiin. Voi olla, että jonkun tunnin kuluttua tilanne on toinen.

Pysäköintipaikkojen suunnittelijoille antaisin ohjeeksi hiukan viistopysäköinnin suosimista myös kadun varsiin. Se toisi joustavuutta. Harvoin lähdemme yhtä aikaa liikenteeseen.

Antti Salo

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?