Ida Elina esiintyy Lempäälän kirkossa

Ida Elina esiintyy kanteleineen Lempäälän kirkossa lauantaina 14. tammikuuta. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kuva: Annika Miettinen

Ida Elina pitää konsertin lauantai-iltana 14. tammikuuta Lempäälän kirkossa. Päivi Kujanen, taiteilijanimeltään Ida Elina on kultaisella lauluäänellään hurmaava popkanteletar.

Hänen omaleimainen kanteleensoittotyylinsä syntyi YouTube-kitaristien innoittamana ja nyt kanteleeseen yhdistyy sujuvasti niin räväkkä pop kuin arkaainen perinnemusiikkikin.

Ida Elina on saanut Kanteleliiton vuonna 2015 myöntämän palkinnon merkittävästä kanteleteosta eli lisäämällä kanteleen näkyvyyttä tiedotusvälineissä. Hän on myös ensimmäisen kansainvälisen kantelekilpailun voittaja vuodelta 2011.

Ida Elina on kysytty, karismaattinen ja innostava esiintyjä, joka esittelee kanteletta monipuolisesti rikkoen ennakkoluuloja. Hän on konsertoinut muun muassa Pohjoismaissa, Saksassa ja Japanissa. Hän suuntaa vuonna 2017 Amerikkaan ja Kiinaan.

Lempäälän ev.-lut. seurakunnan järjestämään konserttiin on vapaa pääsy. Tilaisuudessa kerätään kolehti Kimbilio-projektille, jossa toteutetaan turvakoti Tansanian naisille.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?